Regie assistent: Orihana de Wekker
Productie: Sebastiaan Smits

CAST

Maarten Kat

  Maarten volgde de MusicAllFactory Volwassenen in Tilburg en een jaar Muziektheater aan Codarts Rotterdam. Hij kreeg les van onder andere Ingrid Zeegers, Annerieke Groen en Agaath Verspeten. Ook volgde hij masterclasses van Paul Eenens, Edward Hoepelman en Robert Scott. 
In Zoetermeer speelde hij regelmatig in theaterproducties van Greg & Baud Productions, waaronder Jack the Ripper (O'Connor), A Christmas Carol (Scrooge) en bij Storytellers in onder andere Macbeth (Malcolm) en recent nog in Rondedans (Soldaat). Verder speelde hij o.m. bij Musicalgroep Rits in Into the Woods (Bakker) en Moulin Rouge (Christian) en bij Het Nieuwe Theater in Moulin Rouge (Zidler) en Rent (Benny, alt. Mark) 
Maarten is als docent werkzaam geweest bij Telekids Musicalschool, Warm Water Jeugdtheater en momenteel bij De Jonge Stem in IJmuiden. Daarnaast zingt hij als bas-bariton in a capella kwartet Mix & Match. Sinds juni 2014 speelt Maarten de rol van Max in diverse voorstellingen van Max & Jet voor Stichting Gilat, een stichting die zich inzet om kinderen in ziekenhuizen de afleiding te bieden die ze zo hard nodig hebben. 

  

Solveig van Wijngaarden

Solveig studeerde twee jaar aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Ze kreeg les van onder andere Margot Giselle, Paul van Ewijk, Wil van der Meer, Derek Blok, Michael van Buuren, Doris Baaten en Frank Sanders. Na twee jaar besloot zij iets anders te gaan doen en ze studeerde af in Communicatie en Multimedia Design. 

Solveig deed mee aan het televisieprogramma Una Voce Particolare waar zij als Eliza Doolittle het podium mocht betreden, en volgde zanglessen bij o.a. Jimmy Hutchinson en Ellen Evers. Ze speelde de rol van Eva in ‘Children of Eden’(Rits) en Morgain in ‘Avalon’(Greg en Baud). Daarna was ze nog te zien als solist in het M-Lab met ‘Reaching for Broadway’ en in voorstellingen van Storytellers: ‘Hex – het verdwenen dorp’(Johanna), ‘de Bokkerijders’(Anna) en ‘Carthago'(Elissa).

Momenteel verdeelt ze haar vrije tijd tussen theaterzanggroep Prestige in Den Haag en Pandora werktheater in Amsterdam.

ORKEST

Viool: Deborah de Jong

Cello: Marije Fagginger Auer

Gitaar: Tobias Thoen

Piano: Richard FitzHugh

Een musical van Jason Robert Brown
Regie: Jessica Fuchs      Muzikale leiding: Richard FitzHugh
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now